FÓRUM
FÓRUM ‹ BLOGY hráčů ‹ BLOGY hráčů ‹ Blogy hráčů - CG studijní skupina
P.i.e.t.r.o._l. aka MaxikDDD z NL25 na NL100
• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
P.i.e.t.r.o._l. aka MaxikDDD z NL25 na NL100
Ahoj. Jmenuji se Petr a je mi 31 let .
Kdysi už jsem tady blog zakládal, ale moc dlouho mi to nevydrželo, ale od nového roku jsem si řekl, že to znovu zkusím
Pokeru se věnuji již řadu let rekreačně z nějakými malými výdělky na přilepšenou. Zlom u mě nastal 1.října, kdy jsem se rozhodl, že to chce změnu a že už se tomu chci konečně věnovat pořádně
Alkohol jsem dal bokem jeden z mých nejčastějších koníčků z kterým to prostě už dokupy nešlo
Od pátku do neděle sedět v hospodě pak se dva dny dávat psychicky i fyzicky dohromady a už tady byl zase pomalu víkend a pořád dokola
Takže teď nepiji, cvičím, věnuji se psychologii trochu se zajímám o meditaci a hlavně čas věnuji studii hry, snažím se na každou odehranou 1,5 hry věnovat 1h studiu.
Dále se zajímám o trading kterému se věnuji taky x let, takže část vybraných peněz přesouvám tam a budu bojovat i na tomto poli
Přikládám grafy za Leden hraji na dvou počítačích (jeden v práci) a druhý doma, proto dva grafy
GL všem a ať to jede 

- Přílohy
-
-
MaxikDD
Naše mysl má naprosto stejné možnosti jako naše ruce – může svět nejen uchopit, ale také jej změnit.
Colin Wilson
Naše mysl má naprosto stejné možnosti jako naše ruce – může svět nejen uchopit, ale také jej změnit.
Colin Wilson
-
- P.i.e.t.r.o._l. (offline)
- Obdržel: 106 poděkování
Re: P.i.e.t.r.o._l. aka MaxikDDD z NL25 na NL100
potkavame se obcas na stolech,
kdybys chtel nekdy nejakou spolecnou session, probrat a tak, dej vedet
bylo by fajn se spojit s lidma z podobnych stakes
Kazdopadne
.
kdybys chtel nekdy nejakou spolecnou session, probrat a tak, dej vedet

Kazdopadne

** CzechMyCard **
Ahoj.
Tak jsem dnes zahájil nový měsíc, ale je to ten den, kdy nevyhrajete ani pot a pořád stojíte na špatné straně. Tak uvidíme odpoledne při druhé session.
Jedna z věcí, kterou si myslím, že "nováčci" opomíjejí je psychologie Je super, že se naučíme hrát hru třeba slušně porážíme, ale pak přijde tilt a odpálíme zbytečně 3 buy-iny. Taky jsem byl tady k tomu dost náchylný, ale od té doby co medituji cca 10 minut denně, podle knihy od DR.Cardner a Little musím říct, že už s tím osobně nemám takový problém. Vždycky jsem měl k meditaci nějaký odpor a nějak jsem ani pořádně nevěděl co to je, ale spojoval jsem si to z lidmi, kteří se zajímá o ezoteriku a v mým očích často divných lidí.
V podstatě jsem si vybral nejjednodušší variantu a to, že sedím nebo ležím a 5 minut na nádech a výdech a kdykoliv se mi tak vkrade nějaká jiná myšlenka tak se musím zase zpět začít soustředit na nádech a výdech. 
Jinak jestli bych něco mohl doporučit hráčům, aby se zlepšili rozhodně bych doporučil koupit si flopzillu ( mám i combonator, ale k tomuto se opravdu o dost více hodí flopzilla). A minimálně hodinu denně se dívat, kde co musíme defendovat např. do 3betu na UTG , BBvsSB, když 3betneme a soupeř 4betne co postflop musíme hrát, abychom nebyli exploitovatelní od té doby co si tyto analýzy dělám pravidelně, nevidím všude bluffy a neoverdefendují tak hodně jako kdysi, což si myslím je největší chyba většiny hráčů na micro.
Thelzy: Teď momentálně mi nejvíce vyhovuje samo studium, ale nevylučuji v budoucnu.
Takže GL a snad to odpoledně pojede lépe

Tak jsem dnes zahájil nový měsíc, ale je to ten den, kdy nevyhrajete ani pot a pořád stojíte na špatné straně. Tak uvidíme odpoledne při druhé session.

Jinak jestli bych něco mohl doporučit hráčům, aby se zlepšili rozhodně bych doporučil koupit si flopzillu ( mám i combonator, ale k tomuto se opravdu o dost více hodí flopzilla). A minimálně hodinu denně se dívat, kde co musíme defendovat např. do 3betu na UTG , BBvsSB, když 3betneme a soupeř 4betne co postflop musíme hrát, abychom nebyli exploitovatelní od té doby co si tyto analýzy dělám pravidelně, nevidím všude bluffy a neoverdefendují tak hodně jako kdysi, což si myslím je největší chyba většiny hráčů na micro.

Thelzy: Teď momentálně mi nejvíce vyhovuje samo studium, ale nevylučuji v budoucnu.

Takže GL a snad to odpoledně pojede lépe

- Přílohy
-
MaxikDD
Colin Wilson
Colin Wilson
-
Good Luck, ať tě to odpoledne trefule líp..
Ad hraní s flopzillou - budu ráda (a určitě nejen já), když sem hodíš nějaký příklad, kdy si toho typicky defendoval příliš
Ad hraní s flopzillou - budu ráda (a určitě nejen já), když sem hodíš nějaký příklad, kdy si toho typicky defendoval příliš

Keep the Passion

Tak tohle je naše calling range na 3bet a co budete nejhorší callovat na flopu? turnu? riveru? A související chyba podle mě bude i výběr hand na defend.
A soupeř jde 1/2, 1/2, shove . A nechci, abyste to analyzovali v combonátoru nebo něčem, ale tak pocitově jako při hře.
Board

Board

- Přílohy
-
- babbab.jpg (91.08 KiB) Zobrazeno 836 krát
MaxikDD
Colin Wilson
Colin Wilson
-
To je call vs 3bet range ktere vs ktere pozice?
** CzechMyCard **
CO vs BB do určitých hráčů. Jestli to je dobrá range nebo ne to tady nechci řešit jde mi o ten defend 

MaxikDD
Colin Wilson
Colin Wilson
-
no, ja to tu teda bez analyz poslu(toto je jen excel tabulka), jak bych to zahral .. treba prijdem na to, ze prohravam prachy
obrazky jsou street za streetou
cast range, bych mel mixed strategy call vs raise flop, AA, JJ, TT, 88 a pak 98, A4, 87, a slabsi Tx
turn uz raisuju po callu na flopu velmi zridka s horsim nez 2pair
*AA jsem zapomnel zakliknout, ale ty jsem casto schopen vycallovat az do SD
-- vse ofc zalezi i na souperi --

cast range, bych mel mixed strategy call vs raise flop, AA, JJ, TT, 88 a pak 98, A4, 87, a slabsi Tx
turn uz raisuju po callu na flopu velmi zridka s horsim nez 2pair
*AA jsem zapomnel zakliknout, ale ty jsem casto schopen vycallovat az do SD
-- vse ofc zalezi i na souperi --
- Přílohy
-
- River
- Capture2.PNG (8.39 KiB) Zobrazeno 825 krát
-
- Turn
- Capture1.PNG (8.26 KiB) Zobrazeno 825 krát
-
- Flop
- Capture.PNG (9.2 KiB) Zobrazeno 825 krát
Naposledy upravil TheIzy dne čtv 01. úno 2018 18:49:12, celkově upraveno 1
** CzechMyCard **
A co AA na riveru call nebo fold? 

MaxikDD
Colin Wilson
Colin Wilson
-
P.i.e.t.r.o._l. píše:A co AA na riveru call nebo fold?
je to tam napsane

zalezi na souperi, ale i call na riveru ..
jeste dodam, ze bych calloval AA na riveru urcite bez A

** CzechMyCard **
hello-calluju něco takovýhleho s tim že na turnu budu mít hodně středně silnejch hend s club draw (horší věci typu middle pár bez FD pudu turn fold - e.g. 98s, KTs, ATs - calluju jen ty v clubech) a asi pudu často turn chybně s těmahle FD handama call místo raisu...
- Přílohy
-
- flop.jpg (55.44 KiB) Zobrazeno 813 krát
-
- turn.jpg (56.13 KiB) Zobrazeno 813 krát
-
- river.jpg (55.8 KiB) Zobrazeno 813 krát

The first step to finding people like yourself is to show up as yourself.
HolzMyAss píše:hello-calluju něco takovýhleho s tim že na turnu budu mít hodně středně silnejch hend s club draw (horší věci typu middle pár bez FD pudu turn fold - e.g. 98s, KTs, ATs - calluju jen ty v clubech) a asi pudu často turn chybně s těmahle FD handama call místo raisu...
callujes celou range skoro na flopu?
** CzechMyCard **
Tx bude na rivri lepši call ako AA. Stale poražame všetky superove bluffy a sme pozadu proti celej jeho value range, ale s Tx mu blokujeme value range. Raising range by som mal iba do niekoho kto overbluffuje a do rivru by som calloval sety, QT a niekedy aj AQ, JQ, 9T a JT (prave kvoli blocking efektu sa mi ten call pači možno aj viac ako s Qx, blokujeme superovi TT a J9s)
pietro, ten flop defend sa mi zda priliš široky, AQo, KQs by som necalloval a backdoory iba s A high
pietro, ten flop defend sa mi zda priliš široky, AQo, KQs by som necalloval a backdoory iba s A high

TheIzy píše:HolzMyAss píše:hello-calluju něco takovýhleho s tim že na turnu budu mít hodně středně silnejch hend s club draw (horší věci typu middle pár bez FD pudu turn fold - e.g. 98s, KTs, ATs - calluju jen ty v clubech) a asi pudu často turn chybně s těmahle FD handama call místo raisu...
callujes celou range skoro na flopu?
Jo - calluju toho hodně /asi moc/ - ale sem CO takže mam na BB pozici a můžu hitnout hodně karet u overcards a tam se potom budu rozhodovat podle akce BB....je možný že čekne .... hodně těch suited věcí co bych šel flop call sou srdce,spady a clubs)... mam celkem ošklivou red line takže jedu určitě moc overcold a v nějakých situacích kdy bych měl jít některý kombinace fold nebo raise tak du call.... sem zatím dost

daniel píše:Tx bude na rivri lepši call ako AA. Stale poražame všetky superove bluffy a sme pozadu proti celej jeho value range, ale s Tx mu blokujeme value range. Raising range by som mal iba do niekoho kto overbluffuje a do rivru by som calloval sety, QT a niekedy aj AQ, JQ, 9T a JT (prave kvoli blocking efektu sa mi ten call pači možno aj viac ako s Qx, blokujeme superovi TT a J9s)
jo tak samozrejme zalezi, kolik tech J9s/TT bude mit v rangi na 3bet, obe handy si myslim nejsou auto 3bet
naopak ti to tam muze napalit s KK, mozna JJ ?? ktere porazi ty AA..
ale to je hrozne subjektivni a zalezi na souperi, o kterem nemame zadne info tady

Mozna ale jo, nejake to JT atd je na call ..
** CzechMyCard **
Já osobně jsem třeba často callnul na flopu i 77,66, protože jsem si říkal, že lineární range soupeře moc netrefuje
Jinak na turnu už můžeme zahazovat i Tx handy a callovat jenom ATs všechny a zbytek jenom v clubbech a river jsem byl schopný callnout ATs např. na shove donedávna
Nevím jestli jsem dál nejvhodnější příklad, ale každý den analyzuji a dost se někdy divím, že třeba zbytečně calluji druhé páry, které na určitých boardech můžou už zahazovat na turnu a já jdu automaticky call
Možná je jenom můj leak, ale nemyslím si to 

- Přílohy
-
MaxikDD
Colin Wilson
Colin Wilson
-
P.i.e.t.r.o._l. píše:Já osobně jsem třeba často callnul na flopu i 77,66, protože jsem si říkal, že lineární range soupeře moc netrefujeJinak na turnu už můžeme zahazovat i Tx handy a callovat jenom ATs všechny a zbytek jenom v clubbech a river jsem byl schopný callnout ATs např. na shove donedávna
Nevím jestli jsem dál nejvhodnější příklad, ale každý den analyzuji a dost se někdy divím, že třeba zbytečně calluji druhé páry, které na určitých boardech můžou už zahazovat na turnu a já jdu automaticky call
Možná je jenom můj leak, ale nemyslím si to
Sem moc nitty - ATs necallnu ani kdyby trakaře padaly:) jedině do někoho kdo je aggro...
chápu dobře že flopzilla nám radí jakou část range by jsme měli bránit na flopu, turnu a riveru?? za 25 bucks se s ní rád začnu kamarádit

Flopzilla ti rekne, jak tva range interaktuje s boardem a to muzes porovnat s rangi soupere
Ale co bys MEL defendovat ti nepovi (co ja vim )
Na flopu jsi moc loose a na riveru moc nitty to tak vypada

** CzechMyCard **
No je to na to, abychom věděli kolik, kde defendovat, ale je to pro mě o dost více jednodušší než v combonátoru v té flopzille to je dost intuitivní, ale musí si to člověk vyklikat sám. A využívám to ještě nato, abych viděl jaké range trefují jaké boardu.
Ty tabulky jsem si dělal sám, ale data jsou z flopzilly 

- Přílohy
-
-
MaxikDD
Colin Wilson
Colin Wilson
-
TheIzy píše:Flopzilla ti rekne, jak tva range interaktuje s boardem a to muzes porovnat s rangi soupere
na flopu moc loose a na riveru moc nitty

• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5