Teda aby som to uplne upresnil, ludia z SK a CZ mozu vpohode hrat na vsetkych herniach, ale v krajinach, kde su tieto herne povolene. Nezalezi na obcianstve a ani na trvalom pobyte, zalezi len na tom, aby clovek hral z danej krajiny. Napriklad Madarsko, co mam informacie, mozete tam momentalne hrat bez problemov na vsetkych najvacsich herniach.
Co sa tyka poker uctu, ktory ste doposial pouzivali na Slovensku, je mozne, ze niektore herne vam dovolia zmenit adresu, ale po odoslani potrebnych dokumentov na overenie. Skor pravdepodobne ale je, ze vas budu nutit zalozit novy ucet. Informacie mam z Winamaxu, kde moji znami z CZ boli nuteni uzavriet svoj CZ ucet, ale mohli si vytvorit novy s adresou, kde momentalne ziju/hraju a je tam online poker povoleny (napr Thajsko
Ti co vsak nemaju poker ako hlavny prijem a nezivia sa pokrom, a teda nemozu/nechcu cestovat mimo krajiny, to budu mat proste tazke, kym nebude SK trh regulovany a herne nebudu mat licenciu. Ako to bude a kedy, to nevie nikto. Ratal by som, ze ani vo vlade nevedia a moze to trvat roky.
Este raz a poslednykrat k VPN. Je to moznost, ale je riskantna. Niektore herne striktne blokuju ucty (PS), niektore o tom vedia a neriesia (Party). Kazdy kto do toho pojde, ide ale s rizikom a musi ratat, ze jedneho dna mozu prist o prachy na ucte, pretoz porusovali ToS danej herne. Preto by som to neodporucal.
Momentalne treba teda hrat na herniach, ktore stale existuju a daju sa hrat zo SVK. Ked zavre aj posledna herna, potom kazdy musi podla seba uvazit, co dalej. Ci sa na poker vykaslat, alebo cestovat, alebo riskovat. V kazdom pripade, je to neprijemne, ale nic ine ako prisposobit sa danej situacii nam neostava.
este raz, pevne nervy vsetkym