od beastpoker
úte 08. led 2019 12:26:25
úte 08. led 2019 12:26:25
Napis tam ze jsi se venoval problematice hazardu. A pokud chces byt obzvlast vtipnej tak to dopln o "a jeho dopadu na socialne-kulturni vlivy na zivot hrace".
P.S. napriklad v ceske skalici zakazali komplet hazard ale tamni neziskovky na boj proti hazardu dostavaj prachy dal!
A na czech pointu jsem to jednou nevydrzel a sel proste na jinou postu (vyrizeno za pet minut).
P.S. napriklad v ceske skalici zakazali komplet hazard ale tamni neziskovky na boj proti hazardu dostavaj prachy dal!
Tohle se mi taky stalo ze jsem statni zamestnankyni vysvetloval zakony podle kterych se ma ridit. A tohle je taky duvodem proc se rika ze cigani dostanou vic nez bilej - ve skutecnosti dostanou jen to na co maj narok vsichni. Vsichni se ale nechaj vyhodit i kdyz jim urednik rekne neco primo v rozporu se zakonem uplne bezne.Mesmerizedx píše:Takze je to tezce individualni, asi jako kdyz jsem regoval czechpoint a pani me odmitla s tim, ze s gamblingem nechce mit nic spolecneho
A na czech pointu jsem to jednou nevydrzel a sel proste na jinou postu (vyrizeno za pet minut).