Casino-Arena | Bet-Arena | Fight-Live | Play-Arena
Vše o jídle pro pokerové hráče

Moderátor: Cind3r3lla96

  od M4S4KR
 sob 3. kvě 2014 11:45:52
Někdy není čas na dlouhé vyvařování a přitom máme chuť i na něco jiného než jsou různé křupky, popkorny, tláskání zbytků z lednice...připravíme si tapas :jazyk:

Nákupní seznam:
červená paprika (čim více tím lépe :)
olivový olej
česnek
sůl
pepř
citrón

Postup:
Umytou papriku dáme do rozpálené trouby a počkáme až nám pěkně zčerná (když začne hořet tak musíme začit znovu! :lol:) Jako pomůcká vám může pomoci fotka na konci receptu. Opatrně je vyndáme a zabalíme do alobalu, po 2-3 minutách rozbalíme a tupou stranou nože oškrabeme spálenou slupku. Papriku nakrájime na kostičky, přendáme do hrnce, podlijeme oliv. olejem, přidáme na drobno nakrájený česnek,zakápneme citrónovou štávou, sůl, pepř a prohřejeme aby se nám spojily chutě dohromady. Čast zbaštíme hned společne s bílým pečivem a část necháme v lednici uležet. Bude to jen lepší a lepší a lepší a lepší a lepší a lepší a lepší a lepší..... :jazyk:


Dobrou chuť a nezapomeňte se zde pochlubit s hotovým dílem.
Přílohy
goat-cheese-roasted-pepper-crostini1.jpg
Grilled_Peppers-2.jpg
  od y0k
 ned 11. kvě 2014 15:56:15
tak takhle se ta paprika bezne dela treba do salatu, tim spalenim a naslednym zaparenim de krasne sundat slupka, samozrejme tu nejis, takze to spaleni ti nemusi vadit, jediny, co bych k tomu rek, ze je lepsi to dat do igelitaku, nez alobalu..
  od SitkaCZ
 pát 30. kvě 2014 0:04:40
Tak dneska jsem to dal a super. Diky moc za recept.

Jen mam par poznatku z vareni.
- Malo jsem spalil, chce to vic, trosku jsem se bal, abych nezacal horet :)
- Dal jsem do trouby papriky cele a az po spareni jsem je krajel a zbavoval seminek uvnitr. Priste bych je predem radeji rozkrojil napul, vybral seminka a pak az palil v troube. Byl to dost opruz z horke papriky vybirat seminka, slo by to takto?
- Nemel jsem alobal, takze jsem je paril v igelitovem pytliku...
- Chce to poradne osolit. Solil jsem celkem hodne, ale stejne jsem jeste dosoloval na taliri.
- Sucha houska jako priloha dobry, ale nakonec jsem na ni namazal nejaky syr. Priste doporucuju namazat Lucinu.

Jinak vse super, doma jsem za to dostal pochvalu :potlesk:
papriky.jpg