Casino-Arena | Bet-Arena | Fight-Live | Play-Arena
Postujte zde jakékoliv dotazy bez ohledu na formát a nikoliv rozbory hand

Moderátoři: chiko, Mr.M@r

  od RekreacniREG
 sob 12. led 2019 19:00:45
:idea: Tak konečně jsem se dozvěděl oficiální stanovisko, jak to je se supershorty na turnajích PS. Big blind má přesnost před ante, takže short s 1 BB (a méně) se může doublit, triplit atd bez ohledu na to, že nevložil ante.
Vyplývá z toho také, že nemá cenu jít na big se 2BB, protože double bude jen jako by hráč měl jen jeden blind, takže je třeba dát plnou už na SB :)

:?: Uvedené pravidlo zní natolik logicky, že to asi bude platit obecně, i když to bude asi dáno regulemi kasína. Nebo máte někdo jinou zkušenost?
  od alkaatch
 ned 13. led 2019 11:12:40
Co to meleš za blábol :D
Když něco nechápš, tak se zkus zeptat :idea:
Uvedené pravidlo zní natolik logicky, že to asi bude platit obecně, i když to bude asi dáno regulemi kasína. Nebo máte někdo jinou zkušenost?
Nevím jak se to řeší v různých kasinech, ale určitě je to dobré vědět, takže až někde příště budu, zeptám se. Ideální by byo, kdyby se tyhle věci dělali podle nějakých univerzálních poravidel jako se kdysi snažil prosadit Luske, ale toho se asi nikdy nedočkáme.